lördag, april 21, 2012

dampilajnen

 Redheads4ever! :D
 haha tänker på tecknad film när jag ser sån korv:D min bebis förtjänar bara det bästa ;)
asså jag har så tråkigt! är i rannebergen å det e helt dött här.. brukar alltid vara fest,, :/ hoppas det händer nåt sen annars fixar jag fest hemma hos mig haha!

4 kommentarer:

  1. Asså vännen nu pratar du som en finne :) jag o min vän som vi båda e finnar pratar så...lägger till lainen på orden ;) säkert att du inte e finne? he he :) shit har du du också tråkigt vännen? Usch jag me :( MEN du har ju oss ;)hi hi/ Shishi din vännalainen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. hahaha jag bryter alltid på finska fast jag inte är finsk haha tycker det är så roligt! :D har växt upp med en finneballe :D haha jag hittade fest iaf så nu e jag rätt så bakis :/ får skylla mig själv ska inte dricka så mkt sprit hah!! :D

      Radera
  2. Ha ha...stackarn :/ vad bra att du hitta på nåt själv har man jobbat hela helgen
    :( hmmm...vad tycker Jimmie om att du festar utan honom :) hi hi...blir inte svartis? Kul o höra att du växt upp me en finneballe Haaahaa var det va? Du e go du :) ta hand om huvudet vännalainen o kram på dig/ Shishi

    SvaraRadera
    Svar
    1. jasså jobba helg är ju inte så kul.. Han blir inte så värst sotis ibland kan han bli det men det behöver han verkligen inte bli :) haha ja min syster har barn med en finne så det är så det ligger till hehe.. huvudvärken gick bort mår skit bra nu konstigt haha! kram tacl för du läser min blogg ;)

      Radera