tisdag, april 16, 2013

Ends with a Bullet!

 jimmie har nu ett band som heter Ends with a bullet. Som Liam startat dom har börjat spela in lite nu så det dröjer nog inte länge tills ni får höra mer! Låter grymt kan jag säga! :D Å DET E BARA GOA GÖBBAR HÄR! Den stämningen i DBA vill jag aldrig mer vara med om! USCH! backstabbers! jimmie är så godhjärtad å snäll han förtjänade verkligen inte att bli uthängd på det sättet! Ful stil för att få fansen att inte tycka om honom typ ?? förstår inte hur man kan göra så mot någon man känt i så många år ,, men människor förändras.. både åt de bra å åt det dåliga.. Kan ju säga att Jimmie har kämpat med depression i FLERA år! och vi har inte haft det lätt alls! Istället för att trycka ner någon ska man försöka hjälpa! Det har jag gjort iaf! och det kommer jag alltid att göra. å det e ju inte bara Jimmie som har problem .haha nästan patetiskt hur detta slutade!!!!. Jag har hjälpt dom å sälja merch massa gånger jag fick ett tack en gång! å en annan gång fick jag en utskällning av en av killarna när jag skulle ta en dricka! ursäkta mig men är inte jag värd en dricka när jag hjälper dom???  Det blev världens liv för jag är inte den som inte vågar säga ifrån! rätt ska fanimej vara rätt! ingen skön stämning alls jag hoppas ni som undra kanske kan förstå lite mer nu. Ah det finns hur mycket å säga som helst om det bandet men jag orkar faktiskt inte lägga mer energi på det nu jag ville bara få ut mig detta!

 HAHAHAH hittade dessa gamla goa bilderna på jimmies facebook fan va fula vi är men vi har ju roligt iaf :D
Se till att gå in på facebook å gilla å lyssna på deras teaser! 

12 kommentarer:

 1. Hej! Tycker de är jätte tråkigt att jimmie fick sparken från dba... :( men jag är säker på att typ alla fans fortfarande är fans av jimmie! Och många saknar honom. Men han skulle ju inte fått kicken för ingenting heller..så nått (enligt dom) måste de la ha vart? Fast jimmie e absolut inte värd att få sparken på de sättet, han hade lixom startat bandet o hade en dba tattoo!!! (dba har gått ut me jävligt dålig info om allt oxå..) men men allt blir säkert bra me ends with a bullet! Jag kommer alltid vara stort fan av jimmie!!
  Bara undrar har du/ni fortfarande kontakt me nån i dba??

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja man märker ju att fansen står på hans sida :) Han har ju haft problem men så som dom säger är överdrivet att han skulle missa spelningar å sånt det stämmer inte! han har haft sina problem pga av sin depression han har fått medicin mot det. Det e nog ingen som kan förstå hans situation å jag vill inte sitta å berätta om hans problem men han har inte haft det lätt i livet och saker har blivit lite dumt då å då men detta förtjänade han inte iaf dom tog det beslutet för att dom trodde han höll på att knarka när det inte var så, dom prata inte ens med honom på typ 2-3 månader innan han fick sparken. som sagt det var kanske ett problem förut med droger/alkohol men så är det inte i nuläget! alla går igenom mörka perioder i livet! man ska inte dömas för det. Å jag förstår inte varför det bara e jimmie som får skit när vissa andra i bandet beeter sig som riktiga svin ibland!

   Radera
  2. vi har ingen kontakt med dom nu å det vill vi inte ha heller!

   Radera
 2. Jag håller verkligen med dig Eve. Även om jag bara är ett fan av Jimmie så kommer jag alltid stå på Jimmies sida. Nu vet jag inte hela sanningen men jag tycker det är fel att han fick sparken om han nu inte mår bra så ska man väll försöka hjälpa honom och inte sparka honom för de han älskar att göra (musiken). Det finns alltid 2 sidor av detta, deras och hans. tyvärr så är det många om tror på dba utan att veta HELA sanningen! jag står för det jag tycker och kommer ALDRIG ändra min åsikt om Jimmie, Allt han har sagt och gjort för mig kommer jag aldrig glömma.

  Synd bara att några fans (inte alla fans) har dubbelmoral! först säger/skriver de att de kommer sakna Jimmie och inte kommer bli detsamma i dba SEN skriver de på dba fackbok att vad bra att ni sparkade Jimmie dum han är som han tar droger! snackar om DUBBELMORD ! blir så arg när jag läser det. JAG står för det jag tycker och som sagt jag inte vet hela sanningen så vet jag att man aldrig ska tror på det man läser i timingen/nätet. Min egen uppfattning är som du skriver, snäll, omtänksam, glad<3

  Skulle vara snällt om du visa detta jag skrev till Jimmie och han läser detta. Viktiget de med dubbelmoralen skrev inte det för vara elak utan det är sanningen det gäller dock inte alla fans men många.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du bryr dig! :) tro inte på all skit det e bara onödigt!
   Folk är hemska så är det bara.. jag ska visa honom :)

   Radera
  2. Vissde du honom de och sa han något spcellt?

   Radera
 3. Ok förstår dig o jimmie verkligen! De dummaste av allt är att dom typ nekar hela jävla saken! Dom typ iggar en om man frågar något om det.. :/ man går somsagt igenom olika perioder i livet men jag vet att jimmie är en jätte fin o bra person (du med;) ) jag menar vafan tex billie joe (en sångare+gitarrist i ett band) han hade problem med typ droger, men han sökte hjälp, allt ordnade sig och efter en behandling på 2-3 mån var han tbx igen! Hans problem va ju då lite större o så men ändå alla trodde på han, o bandet sparkade såklart inte honom:)
  Btw nu kommer allt bli bra igen, för nu kommer han köra på i ends with a bulls jöö!!!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. ah jag har hört det att ingen vågar stå för ett skit verkar det som ingen vet nånting ? jimmie brydde sig iaf om sina fans det gör ju inte dom.. hoppas ni ser det nu! ja precis du har helt rätt! men så blev det inte.. men vi får hoppas att ends with a bullet blir stora nu :) å det tror jag nog med liams grymma röst å jimmies skrik :D

   Radera
 5. Jag har inte facebook så jag gillar här: gilla gilla gilla!
  Om jag ska vara ärlig så även om jag lysnat på dba så har jag aldrig riktigt gillat soundet men av det lilla jag hörde nu (ends with a bullet) så kommer det bli skit bra och personligen så passar det min musiksmak mycket bättre.
  Hoppas man får höra mer snart:-):-)

  SvaraRadera
 6. Hooray! Hooray! I'm very happy that Jimmie is not going anywhere and will continue to delight fans with his creativity! We love it! Have a nice day! Good luck! I look forward to the album Ends With a Bullet! And I would like to hear not only his scream, but also a wonderful voice. Very beautiful, seductive voice!

  Jimmie, honey, I believe in you!! Evelina, out with plenty of photos: you, Jimmie and your wonderful children! I love you, my good!

  With love, Marina Rubtsov from Russia (Yekaterinburg city)

  Ends With a Bullet waiting in Yekaterinburg!

  love! love! love! love! love!

  SvaraRadera
 7. Hej Evelina!
  Jag vill bara säga att jag tyckte bara om dba för att Jimmie var med. Jag har har slutat lyssna på dom p.g.a Jimmie inte är med längre! Jag sår på Jimmies sida vad än som händer! Älskar hans nya band.

  SvaraRadera